Tillbaka

Nu är jag tillbaka på rätt spår igen! Känns skönt! Har inte slarvat med träningen, dock jääävligt mycket med maten. Har typ svullat i 1-2 veckor nu.. Känns inte så bra.. Men nu är jag back on track! Nu jävlar ska det hända grejer!!




träning träning träning

Denna vecka har sugit röv.. Var är min motivation ??! Den är totalt jävla bortblåst! Har iaf tränat hyfsat bra denna vecka, men maten går ju inte bra.. Tycker jag äter och äter, och inte är det når bra jag äter! Innan var jag strikt som den! Men allt har sin tid! Nu ska jag snart gå till gymmet å styrketräna! Love it!


:(

Åt frallor till lunch.. Vad tänkte jag med..??? Och glass! Hallååååå??? Blir man smal på det? Näääää... Ska till gymmet i två timmar.. Köra stenhårt!


:)

Det gick jäklit bra att springa idag! jobbigt men skönt! Jag ska bli smal!


-

Ska snart ta tag i mitt liv å ut å gå/springa lite.. Känner mig väldigt trött.. Har ätit två ägg en apelsin och två finncrisp med smör och ost på.. Ska käka lite tacos ikväll..

Jag var å shoppade i lördags, såg min (enorma) röv i provrummet.. Jävlar.. Hur??? Känner att det var en rak jävla höger rätt i fejan! Men den ska fan bli mindre! Mycket mindre! Å min mage ska också bli smal! Längtar såååå!


Måndag

Ok, jag tänker låtsas som att denna helgen aldrig varit och bara köra på som vanligt igen. Ingen ångest ingenting. NU börjar jag om igen. Det är helt ok. Jag har gott om tid på mig att gå ner i vikt. Det jobbiga är ju bara när man tänker så att det rätt som det är har blivit sommar och så står man där fortfarande ett fläskberg. Plus att jag veeerkligen inte vill vara tjock nu heller! Men det är ju faktikst fortfarande januari.. Ska iaf köra en månad nu, stenhårt, till min mamma fyller år. Ska verkligen INTE bry mig om andra vad de säger, jag ska fan inte äta nån skit!


epic failure

Jaha, nya tag var det.. Har failat nåt så extremt i helgen å nu sitter jag här med ångest upp till öronen. Varför är det så jävla svårt att inte äta skit när man är i sällskap med andra?? Mitt jävla godisförbud som gick så jävla bra är nu försört å det ända jag vill ha är godis! Man ska aldrig börja äta det. Det sätter igång ett jävla sug! ÅÅÅÅH va arg jag är på mig själv! Ska till gymmet snart å då jävlar !!! Jag klarar inte av att vara fet längre! Nu är det fan slut på sån här jävla skit! JAG SKA JU BLI SMAL !!! Har inte vågat väga mig heller.. Kommer ju inte nå mitt mål på 60,6 kg till imorgon längre iaf! JÄVLA SKIT!






error

Big fail igår.. Godis och pizza.. Vet inte om jag skratta eller gråta.. Jaja, nya tag igen.. känner mig som en flodhäst idag..


-

Blev mer en promenad, en lång promenad, men vi sprang lite. Har blivit så jäkla klen! >_< Innan sprang jag hur lätt som helst, men nu.. Inte rikigt så.. Men det ska det bli ändring på! Hoppas snön försvinner snart!

Har sån ångest över maten.. Vill inte äta pizza ikväll, eller jag både vill och inte vill. Ska inte äta nåt mer idag, å sen bara äta ikväll! Måste bli smal!!!


fredag

Woho! Är ledig idag, så skönt! Men ska bara städa idag dock.. behövs verkligen. Blev inte så mycket städat när jag var sjuk!

Vägde 60,9 kg idag! Är glad men ändå inte. Vill nå mitt mål nu! Känns som att jag kommer gå upp allt bara jag släpper på tyglarna lite. Och idag ska vi äta pizza på Vespa. Älskar deras pizzor, men fan vilken ångest. Jag vill verlkigen INTE gå upp i vikt igen! Ska springa idag, får se om det blir ute eller på gymmet. Är så tråkigt å springa på ett löpband, men det är ju så halt ute!


fet

Usch, känner mig verkligen fet konstat. Tar på mitt fett hela tiden. Ångest över att jag äter, tycker jag äter för mycket, Vill verkligen att det ska vara minus på vågen imorgon! Jag vill vara smal !!! Jag ska bli smal! Ska ut å springa imorgon!


Träna

Kom nästan precis hem från gymmet! Var såå skönt att äntligen kunna träna! Men shit vad svag jag blivit :( Min kropp har nog festat loss ordendligt på mina muskler när jag var sjuk! Ska verkligen köra mycket styrketräning nu! Hatar att vara svag! >_<

Jag bara älskar hennes kropp! <3

samma

Usch vilket jävla grått väder det är ute! Inte direkt uppmuntrande, vill verkligen att det ska bli vår snart! Blir så mycket lättare att springa ute då! Älskar att springa! Sprang hela tiden i sommras! 
Vägde samma som igår 61,3 kg. Ok, så länge det inte går uppåt! Ska träna idag också efter tentan, ska bli så skönt å få känna musklerna jobba efter en låååång "ledighet".
Känner mig peppad idag! gör jag väl iofs alltid på morgonen, det är ju på kvällen det blir jobbigare och man kan bli lite småsugen! Men har klarat mig än sålänge! Åt bara lite russin igår när jag blev lite sugen. Undarar omjag klarar mitt mål 60,6kg till på måndag. Nu kan jag träna iaf och det ska jag göra också!


tenta

Fy, ätit för mycket idag. Ingen mer mat för idag. Har varit sjuk godissugen idag också, var nästan nära att köpa godis. Men icke! Riktgt trött är jag också, pluggat hela dagen, men måste plugga mer än så! Var ju inte jätte effektiv pluggning direkt.

Imorgon ska jag träna efter tentan! Ska bli så skönt!


Onsdag

Dagen innan tenta.. Det blir med andra ord bara sitta å råplugga nu.. Pretty tråkigt. Ska bli så skönt imorgon när det är över!

Vägde 61,3 kg imorse. Äntligen neråt igen. Kan det varit promenaden ?? Längtar så till jag kan börja träna ordentligt igen! Imorgon s k a jag till gymmet!
Nu blir det frukost, sen ska jag till skolan.


Tycker hon är skitsnygg!


äntligen

Var äntligen ute och gick en promend! Så skönt ! ! ! Älskar verkligen att röra på mig! Fick bara så jäkla ont i halsen igen fast på andra sidan ?! Känner mig lite trött nu.

Ätit två ägg, ett litet äpple och tonfisksallad idag. Ska ta en proteindrink snart. Tänkte äta lite färsk annans och en apelsin ikväll också. Maten går bra, än så länge iaf! Är grymt peppad, knappt sugen på nåt annat heller så det är ju skönt. Jäkligt viktigt att äta jämt under dagen, annars sitter man där rätt som det är och vräker i sig grejer man inte vill.

Ska hänga upp tvätten nu, sen mer tentaplugg!


stark

Känner mig stark. Stark att jag kommer klara av att gå ner i vikt. Jag har gett mig fan på att jag ska klara det!

Sitter å pluggar nu. Faktiskt inte så farligt.


61,6

Fan, jag M Å S T E börja träna, annars kommer det ju inte hända nånting. Ska nog ta en promenad idag iaf. Får nog börja lite försiktigt efter allt, känner fortfrande av i halsjäveln också.. men en promenad it is!

Idag är det tentaplugg som står på schemat! Tror jag skippar lektionen, men får ångest om jag gör det.. Fuck... beslutsångest + jag = sant


tjock

Jag insåg precis hur jävla fet jag är.. hmm.. Måste nog gå ner till 56 kg.. Det är 5,6 kg.. Får se hur jag ser ut när jag väger 57 kg.

Jag SKA klara det !!!



Måndag 10/1

Jaha, måndag.. Förra veckan gick väldigt fort trots att jag var sjuk !? Har fortfarande ont i halsen.. Suger röv.
Vägde 61,6 kg idag igen. Nästa måndag ska det stå 60,6 kg !!! Så jävla typiskt av mig då att klämma i mig en ostmacka! >_< Vill verkligen bli smaaaaaaal!! Vill också gärna träna nångång igen, känns som jag aldrig kommer få göra det igen.. :( Nä, positivt tänkande nu!


ångest

Känner mig så J Ä V L A fet!!! Har inte kännt såhär på länge nu! Fan, både hatar och tycker om det. Det är ju sjukt jobbigt men det sätter fart i röven på en så man kanske blir smal nångång!

Ångest över plugget också, sitter faktiskt och pluggar nu. Men det är ju bara sååååå tråkigt! usch redovisning imorgon och tenta på torsdag.

En motivationsbild


jul är inte kul

Borde verkligen plocka ner julen nu.. Men jag o r k a r inte.. Ingen inspiration att göra nåt som har med hemmet att göra..Har fortfarande jätteont i halsen.. När ska det sluta liksom ??? 

söndag

Jag verkligen HATAR att vara sjuk! JAG VILL T R Ä N A ! ! ! Jag vill ut och srpinga, styrketräna, gå på pass, ta promenader, allt! Jag vill göra allt på en och samma gång! Är så frustrerande att inte kunna göra nåt! Vägde samma som igår, 61,6 kg. Är ju ok, vill absolut inte gå upp igen. Men jag vill ju inte bara gå ner i vikt jag vill bli stark och vältränad också. Jag älskar att träna! Bästa som finns! Konstigt att jag älskar att träna så mycket men ändå inte kommit längre, då jag fortfarande är ett fetto! Ska inte äta så mycket idag, ska fan gå ner till imorgon!

Hatar söndagar. Har alltid ångest då. Fast den är ju iofs mindre nu förtiden än vad den var förr.. Söndag är bara en såndär ickedag, då man bara kan göra sånt man inte ville innan. Typ plugga och städa. Usch.

Frukost - 2 ägg, en apelsin, en kopp kaffe
Lunch - Tonfisk med grönsaker
Mellis - Lite fil med kanel, nötter och russin 
Kvällsmål - Proteindrink, tea, knäckemacka

Kcal ca 1000.


soffpotatis

Usch har panik. Nu är jag legat i soffan sen tisdags kväll, förutom om nätterna då :P Jag vill bara träna! Känner mig så sjuuukt fet! Vill bara bli smal nu! Slippa känna allt jävla fett överallt!






träääänaaaa

Jag vill bli frisk så jag kan träna !!! Är riktigt riktigt taggad, såklart, nu när jag är sjuk å inte kan träna! Vill verkligen bli vältränad å smal!! Gaaaah!



61,6

Vägde 61,6 kg i morse! Hur är det ens möjligt? Fy, är faktiskt inte ens glad, vill ju inte gå ner i muskler vilket är typ det jag gjort! Sen är det nog mycket vätska också. Har ju inte kunnat äta jättebra direkt.

Jag hostar nästan så jag spyr, fyfan.. Inte trevligt. Nä, ingen influensa till mig nästa år tack!






rubrik

Det har varit så fint väder här idag, verkligen velat gå ut å gå, speciellt efter att ha legat i soffan i 2-3 dagar totalt förstörd. Men jag är fortfarande inte pigg. Ingen feber, frossa, huvudvärk, muskelvärk och svettningar längre iaf! Nu är det mest halsen och lungorna som är värst. Har riktigt ont i halsen.. Fyfan för influensa! Inget att leka med!! Vill verkligen bara bli bra nu. Idag har jag iaf kunnat sitta i soffan istället för att ligga i den. Var till och med sugen på mat i förmiddags. Är bättre på förmiddagen å sen lite sämre igen på kvällen.

Jag till sommaren ;)


yes

Känner mig något bättre idag faktiskt, men det gör jag ju iofs alltid på morgonen. Vågen visade 62,2 idag iaf, det var ju trevligt. Förmodligen bara vätska men lika glad för det är jag! Äntligen neråt iaf.

Precis ätit lite fil, har svårt att äta nu. Är hungrig men absolut inte sugen på nåt,


hunger

Är riktigt hungrig. I somras var jag jätteduktig att stå emot hungerkänslor, inte riktigt så nu. Längtar till vågen visar mindre siffror, det är så peppande att gå ner i vikt. Det blir automatiskt lättare att inte äta då, för man bara måste gå ner mer i vikt!  

Har grymt ont i halsen, så har ingen direkt lust att äta nåt, inte sugen på nåt, men hungrig är jag!

Tjockis

Helvete vad tjock jag är!!!! Varför varför varför ! ? ? Jag är så jävla hungrig nu, men vill inte äta längre efter att ha tittat på min jävla tjockismage! >_< satan, varför låtar man ens det gå så långt? Hatar att känna mig som ett fläskberg..

Helt sinnesjukt snygg!


influensa

Influensa var det visst. :( Fyfan för att vara sjuk. Orkar ju ingenting! Behöver verkligen städa och plugga. Men tror jag går å lägger mig istället.


...

Ska snart till vårdcentralen, har ju blivit riktigt sjuk! Hoppas bara det är en bakterie så jag kan få antibiotika, annars dör jag. Jag har fan inte tid med detta! >_<

Så mina planer att gå ner i vikt har ju hamnat lite på is. Måste bli frisk så fort som möjligt.


sjuuuuuk

Har blivit så jävla sjuk! >_< Fan också! Nu blir det ju ingen träning på ett tag.. Åh, jag som var eller är såå taggad att träna. Jaja, den som väntar på nåt got..


Ska se ut så till sommaren!

Suck

Fan vilken jävla dag! Varit i skolan heeela jävla dagen. Är totalt slut! Jag som hade planerat att ut å springa idag, men det blir inget med det, är inte helt frisk. Har varit lite förkyld ett tag nu och idag har jag haft ont i halsen och vait riktigt seg. Suck. Jag som verkligen ville ut, speciellt när vågen idag stod på 63,1 kg! WTF liksom.. Ska ju ha mens snart så jag hoppas det bara är vätska.. eller nåt. Men men, får ta nya tag när jag känns bättre. Har riktigt mycket träningsvärk från igår också. Var riktigt längesen jag hade det. Inte ok, med tanke på att jag hade mycket mindre vikt på stången.. Nä, fan vad det ska tränas i vår!



Träning

Har precis kommit hem från träningen och hunnit göra världens godaste, nyttigaste fisksoppa! Mums! Nu är jag proppmätt! Inte helt angenämt, men det är så jäkla gott! Det är ju inte direkt onyttigt heller. Tycker jag har varit bra med maten idag. Ätit bara bra saker idag, kanske lite väl mkt men men. Så länge det inte är nåt dåligt är jag glad! Får ta en sak itaget. Nu är det att fokusera på att äta så bra som möjligt, sen vet jag att mindre portioner kommer sen. Blir lätt för mycket annars att hantera på en gång.

Träningen var skön som attan, men kunde ju varit lite jobbigare! Kändes skönt att vara tillbaka efter julledigheten. Min kropp mår verkligen inte bra av att inte träna. Ska ut å springa imorgon iaf. Dock så jäkla kallt å halt, så det är ju lite svårt, men skam den som ger sig!


Nåt att sträva efter!


Måndag

Ny vecka! Skönt, har hela veckan på mig att gå ner i vikt. Innan hatade jag måndagar, men nu känns det bara bra när jag ska gå ner i vikt. Måndag innbär alltid nya tag!

Vägde mig i morse, 62,8 kg. Har inte gått såå mkt under julen, men ungerfär ett kilo! Nu ska jag gå ner till 57 kg till sommaren. Är väldigt taggad! Ska gå å träna snart, ska blå såååå skönt! Älskar verkligen att träna!
Lyckadesn gå ner fem kilo i sommras, var så nöjd, å nu ska jag bli ännu nöjdare. Allas kommentarer om hur smal jag blivit var verkligen peppande! Längtar till jag kommer i form igen! <3 Finns nog inget bättre än att känna sig smal å snygg!


Beach 2011 here I come!

Nytt år nya utmaningar!

2011 ska bli mitt år då jag kommer i mitt livs form! Ska kunna gå på stranden i år och inte skämmas för hur jag ser ut! Ska satsa stenhårt på träningen och vara väldigt strikt när det kommer till min kost! Är ju iofs redan ganska aktiv, men kan ju alltid bli bättre! Ska ta träningen till en helt annan nivå! Är grymt taggad! Ska lätt se ut så här till sommaren!! Åh vad jag längtar!

Ska gå ner ca 5-6 kg tänkte jag. Var ute å gick idag med min fina vän idag, hon är min irl thinspo! Helt sjukt snygg! Vaddå motivation 2000!




RSS 2.0